Betting på esport

esport

Att betta på esport har blivit mer och mer populärt och det är någonting som många väljer att gå över till i stället för att betta på fotboll och andra sporter. Detta har tillkommit i och med att många fler väljer att spela counterstrike, world of Warcraft och fotbollsspel som FIFA online och därav finns det även en publik som tycker om att titta på detta.

I slutändan är detta som vilken sport som helst, den största skillnaden är att spelarna inte spelar fysiskt utan de spelar istället digitalt och därmed kan de spela under många olika typer av förhållanden som de inte skulle ha möjlighet att spela i annat fall. Till exempel så kan de spela även om de känner sig sjuka eller om det spöregnar när de spelar. Det är fantastiskt roligt då intresset för detta är mycket stort och man tror att det är detta som kommer att ta över betting sektionen när det kommer till spelbolag.

Tips: Besök E-sportbetting.se för att hitta bra bettingsidor och bonusar

Se och betta live på esport

Om du tycker om dessa spel och är intresserad av dem kan även du betta på dem online, du kan även följa både olika typer av ”matcher” och tävlingsmatcher och du kommer garanterat att tycka om detta. Speciellt om du är en spelare själv. Oddsen är fördelaktiga online och om du kan leva med att du inte kommer att kunna gå och titta på matchen eller turneringarna mellan de olika spelarna så kommer du garanterat att tycka om att titta på detta.

Du kan titta vart du än befinner dig och det spelar ingen roll om du befinner dig på jobbet eller hemma i sängen och inte orkar kliva upp ur soffan. Du kan utan problem streama matcherna i din mobiltelefon och när det tillkommer extra spel kan du utan problem även vara med på detta och det tar endast ett fåtal sekunder att vara en del av spelet.

Live streaming på spelbolag

Detta gör att du inte kommer att missa någonting när det kommer till esport och många som börjar med att betta på esport inser snabbt att det är här som de stora pengarna som finns att hämta. Ofta kan du även streama matcherna online direkt via ditt spelbolag och därför blir det extra roligt.